Start uw eigen strandhuisjes BV!
MioMare slaapstrandhuisjes
85% van de boekingen voor een vakantiehuisje in eigen land....
gaat via websites en wordt gevonden via Google!

E-business

Een doeltreffende manier voor een hoge bezettingsgraad!

Een goed plan met unieke vakantiehuisjes is 1, deze verhuren is stap 2! Veruit de meeste boekingen gaan online. Momenteel is de markt van strandslaaphuisjes nog een aanbiedersmarkt: het aanbod is veel lager is dan de vraag. Daarmee is een hoge bezettingsgraad relatief makkelijk realiseerbaar. Volgend jaar komen er al weer 5 nieuwe projecten bij, met in totaal maar liefst 110 strandslaaphuisjes, zie ook de pagina ‘nieuwe projecten slaapstrandhuisjes’. Een goede e-business strategie is voor nu en zeker op termijn onontbeerlijk!

Websites, Google analytics en SEO

Strategie om gevonden te worden door vele potentiële gasten!

Wij kunnen uw nieuwe website verzorgen, inclusief SEO (Search Engine Optimalisation). Offline business en online business gaan in een goed project hand in hand, zodat vanaf de start wordt gekozen voor de juiste strategie.
Wij hebben veel ervaring in het opzetten van websites met SEO (Search Engine Optimalisation). We werken hiervoor samen met bekenden in de internetmarketing die al zeer succesvol zijn gebleken, en volgen alles op het gebied van e-marketing van o.a. Toony Loorbach en Eelco de Boer. De website van strandslaaphuisjes Nederland heeft de ambitie om de portal (startpagina) van vakantiehuisjes op het strand te worden. Nu is het nog heel moeilijk vindbaar waar er overal strandhuisjes zijn. Voor mensen die zich oriënteren op het huren (of soms ook kopen) van een strandhuisje is de website strandhuisjes.info ideaal. Zo helpen we dit specifieke product nog beter in de markt te zetten én voor een veel groter publiek!
Daarnaast is het goed voor de naamsbekendheid van strandslaaphuisjes. De meeste mensen hebben daar namelijk nog nooit van gehoord, terwijl de (latente) behoefte zeker aanwezig is. Wij proberen via zoekmachinemarketing ook bekendheid te krijgen via zoekwoorden als 'bijzondere overnachtingen' en 'romantisch overnachten', voor het publiek dat nog niet bekend is met het product en dus ook niet zoekt op namen als 'strandslaaphuisjes'. Dit is geen officiële benaming, vandaar dat iedereen andere woorden gebruikt.
Wij hebben al een uitgebreid analytisch onderzoek gedaan, zodat we uw nieuwe website binnen korte tijd hoog kunnen laten scoren met de juiste zoekwoorden.
Het aanbod slaapstrandhuisjes komende jaren dus aanzienlijk stijgen, zelfs verveelvoudigen. Wij zijn er echter van overtuigd dat de bezettingsgraad ook in de toekomst zeer hoog kan zijn én dat met een nog steeds goede winstmarge. De vraag kan immers nog veel stijgen.
'strandhuisjes huren' wordt wordt gezocht via Google

Uw nieuwe website en SEO

SEO = Search Engine Optimalisatio, ofwel zoekmachinemarketing.

De strategie om veel bezoekers te krijgen is voornamelijk gebaseerd om zo hoog mogelijk te ranken in Google. De belangrijkste factor is goede content. Het VIP-strandhuisje bijvoorbeeld wordt gevonden op veel gezochte woordcombinaties als ‘romantisch overnachten’, bijzonder overnachten’, ‘wellness weekend strand’ en levert daarnaast ook off-line veel free publicity en interessante content. Immers als de gasten veel profijt van een website hebben en dus ook lang en vaak de site bezoeken en via social media mensen zich aanmelden wordt dat geregistreerd door zoekmachines en dat komt de pagerank (positie) van de website ten goede. Daarnaast moet de techniek (de basis) uiteraard ook goed zijn door o.a. kwalitatief goede externe links, foutloze website en metatags.

 

Slaapstrandhuisjes Nederland

MioMare is initiatiefnemer van de verzamelwebsite (portal) Slaapstrandhuisjes Nederland, met voor u de volgende voordelen:

slaapstrandhuisjes Nederland
1.
Promotiefilmpje op de website en op YouTube (met de foto's en filmpjes van deelnemende exploitanten). = extra leads via YouTube en hoge waardering van Google.
2.
360 graden panoramafoto’s. Wij komen het openingsseizoen dan bij u langs voor de foto.
3.
Overige mooie en unieke foto's, gemaakt met een professionele camera.
4.
Een deeplink naar de pagina van uw nieuwe website, waar de gasten direct kunnen boeken.
5.
Bovenstaande deeplink levert vele duizenden bezoekers / gasten op. U krijgt jaarlijks een rapportage van het aantal keer dat uw pagina is bekeken en doorgelinkt, via Google analytics.
6.
Last Minutes. Er vallen altijd wel verblijven uit. U kunt dan eenvoudig via de website en de social media toch nog nieuwe gasten krijgen voor dit strandhuisje.
7.
Maandelijks blogartikelen met uw strandhuisjes als onderwerp. Bloggen is goed voor de SEO (Search Engine Optimalisation) en dus voor de positie in Google. De artikelen staan verspreid over het internet. We gaan sowieso voor pagina 1, liefst bij de top 5, op zeer veel verschillende zoekwoorden.
8.
Social Media: FaceBook, Twitter, Hyves.
9.
E-mail marketing. Via de website kunnen de mensen zich inschrijven voor de nieuwsbrief.
10.
De site wordt regelmatig geüpdate en nieuwe pagina's en nieuws wordt toegevoegd. Dit is ook weer goed voor de positie in Google.
11.
U krijgt uw omzet eerder binnen, doordat er veel gasten zich oriënteren via de portal en vervolgens een van de aangesloten bedrijven uitkiest. Dit levert u al gauw honderden euro’s aan rente op.
12.
In de (nabije) toekomst wordt de website vertaald in het Duits, Engels en Frans en een mobiele website gemaakt. Een groot deel van de bezoekers komt nu al uit het buitenland en/of kijkt via een mobiel (bijvoorbeeld iPhone) naar de site. De site wordt ook nog beter geschikt voor de iPad. Alle ontwikkelingen volgen we en passen de site daarop aan.
Kortom: het levert honderden potentiële gasten per dag op, de productbekendheid vergroot enorm, de boekingen zullen eerder in het jaar plaatsvinden en via de Last Minutes kunt u veel geld en tijd besparen.
Contact

1. Doelstellingen en businesscase o.g.v. Een gedegen zoekwoorden onderzoek

3. Server om de site te hosten

4. Techniek achter de website = CMS moet voldoen aan de 286 eisen van Google

6. Afbeeldingen, promovideo en referenties die aansluiten bij de teksten

7. HTML optimalisatie van alle verschillende teksten (titel, metatags, friendly URL, keywords)

9. Interne en externe links plaatsen = linkbuilding

10. Lay-out aanpassen en testen, zodat de ideale navigatie ontstaat = Usability

12. Sales die leads omzet naar gasten of  bijverkoop levert na de boeking = cross-selling

11. Webmaster voor onderhoud van de website

2. Social media (Twitter, Facebook, Hyves) opzetten en implementeren in de website

8. Nieuwsbrief opzetten en inschrijfformulier via de site (=e-mailmarketing)

UW NIEUWE WEBSITE VAN UW STRANDHUISJES BV OP 1 IN GOOGLE?

5. Teksten op de website moeten aansluiten bij de behoefte van klant = content management