Start uw eigen strandhuisjes BV!
MioMare slaapstrandhuisjes
“ Strandhuisje MioMare: van alle gemakken voorzien!”

The product is what the product does!

Een product is in de ogen van de consument zeker niet alleen het fysieke product. De belangrijkste eigenschap van slaapstrandhuisjes is dat deze op het strand staan en er bijzondere overnachtingen ervaren kunnen worden, ongeacht de vorm van het strandhuisje. Wel hebben we geconstateerd dat bij het huidige aanbod makkelijk licht- en geluidsoverdracht plaatsvindt naar het slaapvertrek. Hoewel de meeste mensen er wel mee kunnen leven is het toch prettig als hier een oplossing voor wordt gevonden. Dat hebben wij gedaan!

 

We hebben de plattegrond zeer goed weten in te delen en wel zo dat de slaapkamer in ons ontwerp akoestisch wordt gescheiden van het woongedeelte. De kinderen kunnen zo rustig slapen terwijl hun ouders genieten van hun waardevolle avonden op het strand.

Strandhuisje MioMare

Voor de meeste mensen is het strandhuisje MioMare ideaal. Het huisje is bedoeld voor 2 tot 5 personen (+kinderbed). Bij een bezetting van twee personen leidt het niet tot ongebruikte ruimte, doordat het huisje slechts één slaapkamer met drie bedden. Boven het twee persoonsbed zweeft een heus piratenbed! Uiteraard is deze het meest geschikt voor 1 of 2 kinderen, maar hij is groot en sterk genoeg voor een volwassene. Aan de voorkant van het strandhuisje kan geslapen worden op een comfortabel bed- bank systeem die met één eenvoudige handeling klaar is voor gebruik. Hier wordt men echt wakker met het geluid van het strand en de zee.

 

De doelgroep is erg gevarieerd, wat voortkomt uit het feit dat veel mensen van het strand houden. De strandhuisjes MioMare voldoen aan de hoge eisen die mensen over het algemeen aan hun vakantie stellen en meer!

 

De services maken het plaatje compleet. We hebben een aantal services bedacht en via kwalitatief onderzoek (op locatie!) getest welke het meest aanslaan.