Start uw eigen strandhuisjes BV!
MioMare slaapstrandhuisjes
“ Rijden in een off-road rolstoel is vaak een unieke en emotionele beleving.”

Ontworpen i.s.m. een ergotherapeut

Dit strandhuisje is geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn. De indeling is zo aangepast dat deze één brede en rechte doorgang heeft over de gehele lengte van het strandhuisje. Verder zijn alle aanpassingen opgenomen die nodig zijn als hulpmiddel voor de doelgroep.

 

Indien de strandhuisjes op een onderstel komen te staan (afhankelijk van de eisen van de overheden ter plaatste) kunnen twee strandhuisjes via een verhoogd strandterras aan elkaar gebouwd worden. Het terras is aan de achterzijde te bereiken via een helling.

 

Er bestaan mogelijkheden voor subsidie aanvraag voor de extra kosten voor bouw van dit type strandhuisjes. Deze zijn per provincie verschillend. Wij kunnen deze aanvraag voor u verzorgen.

Extra toegankelijk strandhuisje
Off-road rolstoel op het strand

De gebruikers van een elektrische off-road rolstoel kunnen de vrijheid ervaren die voor veel mensen zo vanzelfsprekend is. Dit biedt de mogelijkheid om geheel zelfstandig over het strand ‘te wandelen’. Zelfs lekker door de waterkant rijden is mogelijk. De financieringsmogelijkheden hiervoor worden onderzocht en zijn mede afhankelijk van de plaats. Zo is samenwerking met een strandpaviljoen mogelijk om de bezetting van de rolstoel optimaal te maken en de kosten te drukken.

De kosten voor een off-road rolstoel (excl. BTW 6%) zijn:

 

Enkele bouwkundige aanpassingen zijn: