Start uw eigen strandhuisjes BV!
MioMare slaapstrandhuisjes
uitzicht strandhuisje

De innovatie en USP’s (Unique Selling Points, ofwel de eigenschappen van het product waardoor die zich onderscheidt van de rest) staan verspreid over de pagina’s op de website. We hebben de belangrijkste hieronder opgesomd.

Algemeen
·
Missie: het mooiste strandslaaphuisjes bedrijf van Nederland.
·
Concept: wit houten strandhuisjes met een rieten dak, een idyllisch plaatje! Het dak is het eerste visitekaartje van de strandhuisjes, doordat deze vanaf de dijk als eerste wordt gezien en zo de vijfde gevel vormt.
·
Duurzaamheid: we werken samen met een interieur designer die ontwerpt met duurzame materialen zonder concessies te hoeven doen op het design. Ook voor de buitengevels en het terras is gekozen voor duurzame oplossingen. We proberen het hoogste keurmerk te krijgen van the Green Key (Gold), waarbij meer dan 60 (!) onderdelen duurzaamheid wordt geïntegreerd in de bouw en bedrijfsvoering van de strandhuisjes.
·
Orginele online en off-line presentaties: we geven een Zuidelijk tintje aan de strandhuisjes. In de praktijk kunnen ook daadwerkelijk kleine palmbomen voor de strandhuisjes komen te staan.
·
SWOT-analyse en investeringsberekeningen opgenomen in een rekenprogramma (spreedsheet), dus makkelijk aan te passen indien nodig.

Drie typen strandhuisjes (uniek in Nederland!)

  1. Strandhuisje MioMare met geluidsarme (kinder-)slaapkamer. Een veelvoorkomend probleem bij vakantiehuisjes van beperkte grootte is zodoende opgelost! Bovendien heeft die slaapkamer een piratenbed!
  2. VIP-strandhuisje met jacuzzi (met zeezicht!), 3D-tv, VIP-services, SunShower, Hot Stones, een open haard (op waterdamp en LED), een verrekijker op statief en nog veel meer.
  3. Extra toegankelijk strandhuisje met een brede en rechte doorgang over de gehele lengte van het huisje en alle nodige aanpassingen. De mogelijkheden worden onderzocht voor subsidie of sponsoring voor een elektrische strandrolstoel.

 

 

MioMare’s businessplan met
unieke strandslaaphuisjes
Contact
strandhuisjes service

Services

Welkomstboekje

VIP-brunch in eigen strandhuisje

DVD-service

Schatgraven voor de kinderen

Touch Screen informatiepaneel

Hulp en calamiteiten service

Maatwerk

Afgestemd op uw mogelijkheden

Na kwalitatief onderzoek (gesprekken en interviews met gasten van strandslaaphuisjes) hebben we een aantal services uitgewerkt. Het voordeel van deze services is de toegevoegde waarde voor de gebruikers, waardoor de propositie van het bedrijf, het aantal vaste klanten en de mond-tot-mond reclame toeneemt. Daarnaast valt er uiteraard nog rechtstreeks extra omzet te behalen.

 

In afstemming met uw mogelijkheden nemen we de gekozen services op in het ondernemingsplan.

BBQ-service

Boodschappenservice

Beertender-service

Inrichting huwelijksnacht, jubileum

Broodjesservice (uitgebreid)

strandhuisjes

MioMare’s slaapstrandhuisjes zijn uniek!

Dat is makkelijk om te roepen, maar wat is er dan zo vernieuwend aan deze huisjes op het strand?