Start uw eigen strandhuisjes BV!
MioMare slaapstrandhuisjes
“ Drie toppers gecombineerd in 1 product: slaapstrandhuisje + wellness + bijzonder overnachten.”

Het paradepaardje van MioMare!

Uniek in Nederland! Strandhuisjes dienen in Nederland in het stormseizoen van het strand gehaald te worden. Derhalve zijn de afmetingen beperkt. Toch is het gelukt om een strandhuisje te ontwikkelen met veel allure. De kosten hebben we hierbij niet uit het oog verloren, zodat voor veel mensen een verblijf binnen hun bereik ligt.

 

De keuze voor producten en materialen is in twee groepen opgedeeld. De eerste zijn producten die er echt in moeten zitten, het tweede deel zijn mogelijke opties. Alles staat geprogrammeerd in een excel sheet, zodat de investeringsberekeningen automatisch worden bijgewerkt na eventuele aanpassingen.

 

Het VIP-strandhuisje  werkt als een upgrade voor het hele project en zorgt voor veel free-publicity.

VIP-Strandhuisje

Via Google analytics merken we op dat er nu al veelvuldig over het project met de VIP-strandhuisjes is gepraat en vervolgens is gezocht naar het strandhuisje. De extra te verrekenen kosten bedragen slechts € 10,- per persoon per nacht, inclusief BTW.

 

 

Een dergelijk concept is uitermate geschikt voor romantische overnachtingen zoals de huwelijksnacht of jubileum. Er is een grote vraag naar het huren van een privé sauna of wellness ruimte.